Er zijn twee dingen die alles in je leven zouden kunnen veranderen: keuze en Access Bars. Ontdek een lichaamsproces dat de wereld aan het veranderen is, en ontdek dat je ieder moment een nieuwe keuze kan en mag maken. 

 

Een Access Bars® sessie geeft je in het slechtste geval alleen een heerlijke ontspanning, wat altijd fijn is voor lichaam en geest. In het beste geval kan een Access Bars® sessie jouw leven veranderen en het leven voor jou makkelijker, vrolijker en glorieuzer maken. Hoe wordt het nog beter dan dat?

 

​Tijdens een Access Bars® sessie lig je (in je kleren) comfortabel op je rug op een massagetafel. Het hoofd wordtzachtjes aangeraakt op 32 verschillende punten. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en alle overtuigingen die je ooit gehad hebt. Al deze dingen zijn opgeslagen in de vorm van energie. Door het aanraken van de punten, gaan de banen tussen de punten stromen en kunnen zo hun energie loslaten.

 

Alles wat voor jou overbodig en dus niet meer nodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen als je het een kans geeft. Vergelijk het maar met het opruimen van de harde schijf van een computer!  

Er zijn eigenlijk geen redenen om het niet een keer te proberen, een Bars® sessie kan zoveel ontspanning en verlossing geven bij uiteenlopende ongemakken zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, relaties, angst,
verlangen, stress, ADHD en zo veel meer. Er zijn oneindig veel mogelijkheden waarbij het een hele mooie tool blijkt te zijn. 

 

Een sessie duurt ongeveer een uur en 15 minuten

Access Bars ® van Access Consciousness

gallery/dutch-access-bars-headchart-facebook-768x905
gallery/access-logo

"All of live comes to me with ease, joy and glory"

Gary M. Douglas