Tijdens een consult geef ik je alle informatie die ik van mijn gidsen ontvang die voor je op dat moment van toepassing is. De manieren waarop ik de informatie ontvang zijn verschillend, het kan met behulp van kaarten zijn maar ook door middel van automatisch schrift. 

Je hoeft niet in de praktijk te komen voor een consult, dankzij het internet kun je een consult met Messenger of Whats app bellen ontvangen. Door allebei de camera aan te hebben, krijg ik een betere connectie met u en u ziet precies wat ik doe. 

 

Naast een spiritueel consult om bijvoorbeeld meer inzicht te krijgen in het hier en nu en waar je tegen aanloopt, is het ook mogelijk om op therapeutische basis een aantal consulten (2 tot 4) achter elkaar te krijgen waarbij ook healingen en eventueel Bahbloesem remedies zijn inbegrepen. Hierdoor kan ik je helpen met het verwerken van: Trauma's, Emoties, Angsten, Rouw verwerking enz. 

 

Als je een consult wilt boeken, of vragen hebt daarover, vul dan het formulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.                                                       

​             Let op: Ik ben geen vervanger voor een behandeling van een huisarts of specialist. 

 

Spirituele consulten

Consulten

Naam  
E-mail  
Bericht  
  

Aanvragen van informatie of consult:

gallery/tarieven_