Yo's Visie Praktijk & Organisatie

gallery/yo's visie praktijk & organisatie 3

Telefoon:
+31 621185414

 

Email:

consult@yosvisie.nl

Spirituele Beurzen

gallery/etui ainsworths

Praktijk Consulten

Bach Bloesem Remedies

Naam  
E-mail  
Telefoonnummer  
Hoe heb je ons gevonden?  
Bericht  
  
  

Tijdens een consult geef ik u alle informatie die ik van mijn of uw gidsen ontvang die voor u op dat moment van toepassing is.

Je hoeft niet in de praktijk te komen voor een consult, dankzij het internet kun je een consult met Messenger of Whatsapp ontvangen. Door allebei de camera aan te hebben, krijg ik een betere connectie met u en u ziet precies wat ik wel niet doe. Uiteraard kan het ook telefonisch maar door de jaren heen is toch wel gebleken dat we met camera aan een fijner consult zullen hebben.

 

Reading:

Een reading die alleen maar betrekking heeft op jezelf ik noem dat ook wel spiritueel coachen.

Ik voel dan in op jouw energie en kijk naar jouw verleden, wat er in je huidige leven speelt of welke mogelijkheden en inzichten er voor jou in de toekomst liggen. Denk dan aan werk, relaties, financiën enzovoort. Door mijn gaven te gebruiken in combinatie met het leggen van kaarten en of het gebruiken van een pendel zal ik je een zo eerlijk en duidelijk mogelijk antwoord geven op de vragen waar jij graag een antwoord op wilt hebben. Tijdens een consult mogen er foto's aangeboden worden; maar let op foto's van derden worden alleen met schriftelijke toestemming gelezen zolang die persoon niet aanwezig is. Met uitzondering natuurlijk van overledenen.

 

 

 

Bachbloesem remedies:

Jaren geleden ben ik in aanreiking gekomen met deze mooie manier van ondersteuning.

Uiteraard begonnen aan de basis, heb ik ondertussen al jaren de methode Detmar Krämer onder de knie. Veel mensen, kinderen en dieren hebben al baat gehad bij deze manier van ondersteuning. 

Niemand is hetzelfde dus er vrijwel nooit een dezelfde mix tenslotte zijn we uniek ongeacht mens of dier. Daarbij heeft iedereen ook een andere achtergrond welke altijd meespeeld bij een probleem. Dat houd ook in dat ik meerdere vragen zal moeten stellen voordat ik tot een juiste remedie kan komen. Uiteraard heb ik wat de Bachbloesem remedies betreft een beroepsgeheim, dus u hoeft niet bang te zijn dat uw antwoorden niet veilig zijn bij mij. 

 

Door mijn nieuwe manier van werken hoop ik veel mensen, kinderen en dieren blij te kunnen maken met de remedies. Daarbij zal ik altijd rekening houden met het feit dat het betaalbaar zal zijn. Natuurlijk staat het u vrij om zelf een tinctuur aan te schaffen bij een winkel, zorg dan wel dat u goed uitgezocht heeft welke u nodoig heeft; de kanttekening hierbij is wel dat u meestal meerdere tincturen nodig heeft om tot een mix te komen. 

Als je een mix wilt gebruiken van meerdere bloesems is het altijd goedkoper om bij mij een mix te bestellen.                                           

Bachbloesem mix

Standaard mix

Mix op maat 

Mensen

€ 12,50

€ 27,50

Dieren

€ 12,50

€ 19,95 

gallery/i285415639397661077._szw480h1280_
gallery/3f007743-9713-4fa3-985d-6ba1b2b949e5