Wie zijn wij?

 

Wij zijn Peter & Yolanda 

Yolanda is geboren en getogen in Veldhoven en sinds 2006 woonachtig in Capelle aan den IJssel.

Opgegroeid zonder broers en zussen tot grote spijt van mijn ouders. Als kind was ik al heel gevoelig voor de emoties van anderen en heb voor mijn leven moeten "vechten" op 5 jarige leeftijd. Ondanks dat, heeft het nog een hele tijd geduurd voordat ik me bewust was van mijn paranormale gaven. Achteraf gezien heb ik veel dingen aan zien en voelen komen en dat ook wel kenbaar gemaakt, maar me nooit gerealiseerd dat het "bijzonder" was. 

Nadat ik in 2005 mijn huidige man Peter ontmoette werd ik door hem vaak gewezen op de dingen die ik vertelde en/of zag. Vooral het feit dat hij "wist" dat mijn dochter altijd bij was, gaf een enorme verandering in ons leven.

Daarom ben ik vanaf dat moment ben ik mijn eigen weg gaan zoeken in de paranormale wereld en ben me meer en meer bewust geworden van alle het moois er is tussen hemel en aarde. Vanaf 2006 heb ik diverse spirituele ontwikkelings curssen gevolgd om zo meer te weten te komen over de gaven die ik bezit. 

In 2011 heb ik mijn diploma Bachbloesem therapie gehaald en aanvullend in 2012 ook het diploma Bachbloesem therapie voor dieren. 

Magnetiseren deed ik eigenlijk vanzelf, maar in 2018 heb ik ook de "Acces Bars" gedaan, wat voor mij heel erg waardevol is gebleken.

Ik gebruik mijn spiritualiteit als leidraad als coach op jou ontdekkingstocht, zodat je weer verder kunt op jou pad. Daarnaast hoop ik je inzicht te vergroten zodat je de kracht in jezelf terug vind. Hoe ik dat doe? Integer, eerlijk, liefdevol, zuiver en met medeleven. 

Peter is geboren en getogen in Rotterdam en sinds 2004 woonachtig in Capelle aan den IJssel. Zijn moeder is bekend met de paranormale wereld, haar grootvader was ook paranormaal begaafd en werkte samen met de politie. Peter gebruikt zijn paranormale gaven minder (maar wel doeltreffend) omdat hij ook nog een eigen bedrijf heeft.

In 2012 is Yo's Visie opgestart en in de loop van de jaren ook uitgebreid. Samen hebben we een mooie groei doorgemaakt en zijn ons heel erg bewust van het feit dat we nog steeds door mogen groeien. 

Om de mensen meer bewust te maken van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde zijn we in 2016 begonnen met het organiseren van spirituele beurzen, zaal/huiskamer readingen, huiskamerdagen, workshops en spirituele weekenden. Het idee om dit te gaan doen kwam van Peter, hij is degene die de locaties bezoekt en alle afspraken maakt. Zijn gevoel voor locatie en zijn zakelijke instinct zorgen ervoor dat we deze organisaties zo budget vriendelijk mogelijk kunnen maken. 

 

Voor meer informatie over de praktijk kijk dan op www.beautifulsouls.nl

­

Over ons