Spirituele weekenden:

 

Tijdens het spirituele weekend word je uitgenodigd om stil te staan bij jezelf en met je eigen groei bezig te zijn.

Een programma van workshops, groepssessies, vrije tijd, meditaties en individuele gesprekken in combinatie met healingen om verder te gaan op je levenspad.

De retraite worden gegeven in een mooie natuurlijke omgeving waarbij je het gevoel krijgt er helemaal tussenuit te zijn. De retraite bestaat uit een weekend met een compleet programma, zodat je weer vol energie en een veranderde mindset verder kunt. 

Altijd inclusief :

Eten

Drinken

Tussendoortjes

Overnachtingen

Workshops

Persoonlijke begeleiding

​Vrijdag aankomst vanaf 14.00 uur

Vertrek Zondag na het diner en afsluitende koffie/thee.

Wij zijn van mening dat een nieuwe omgeving met een prachtige natuur, goed is voor lichaam, hart en geest.

Zoals iedereen weet is een vakantie of een weekend weg de tijd dat je even alles kunt vergeten zodat er in je hoofd ruimte ontstaat voor nieuwe ideeën en antwoorden geeft op vragen waar je al langer mee in je hoofd zit.

Tijdens onze retreats (spirituele weekenden) word je uitgenodigd om stil te staan bij jezelf en met je eigen groei bezig te zijn.

Een programma van workshops, groepssessies, healing en individuele gesprekken geven je weer de uitdaging die je nodig hebt om verder te gaan op je levenspad.

De weekenden worden gegeven in een bosrijke omgeving of aan de kust, in mooie huizen die echt het gevoel geven er helemaal tussenuit te zijn.

gallery/huis arcen
gallery/download
gallery/alles-is-liefde_nl-natuurlijker-leven
gallery/training-and-coaching
gallery/1b9d6fe3-489b-4617-bf7b-7747ff6f9d34

Spirituele weekenden